VvE Beheer

Wij snappen dat elke VvE uniek is en dat de behoefte aan ondersteuning voor iedere VvE verschilt. Wij splitsen ons dienstenaanbod op in diverse modules waarmee u een keuze kunt maken uit ons ruime aanbod. Wij zullen uw keuze altijd aanpassen aan uw VvE en maken graag een offerte op maat voor u. Met het VvE-beheer van Huygens Financiële Diensten is uw VvE voor alle leden transparant en voldoet deze aan de BW-5 wetgeving en de AVG.

Een slapende VvE kan tal van problemen veroorzaken. Het gebouw kan onderverzekerd zijn door het ontbreken van een opstalverzekering en de woningen worden lager getaxeerd omdat er geen geld is voor onderhoud. Woningen binnen een slapende VvE zijn doorgaans onverkoopbaar omdat banken geen hypotheek meer verstrekken. Daarnaast is het niet ingeschreven hebben van de VvE een economisch delict waarop een maximale boete staat van €16.750!

Laat uw Vereniging van Eigenaren door Huygens Financiële Diensten op eenvoudige wijze weer activeren (en actief houden). Wanneer uw VvE een jaarabonnement afsluit, begeleiden en helpen wij u bij het gehele proces van een slapende naar een gezonde en actieve VvE. We kunnen alles wat nodig is voor uw VvE voor u uit handen nemen of samen met u beheren.